top of page

Tripple3Film producties

Over Ons

Tripple3Film ontwikkelt concepten, levert regie en regelt de gehele productie voor verhalende films in de breedste zin van het woord. Dit doen we vanuit ons kantoor in Rotterdam voor zowel onszelf als bedrijven, overheden en stichtingen. Wat al deze films gemeen hebben is het verhalende component waarin we trachten mensen te raken; om ze te ontroeren, aan het denken te zetten of om het zaadje te planten die de gewenste cultuurverandering in gang zet.  

Voor ons is film het ultieme teamwerk. Met een klein team maar groot netwerk van professionals om ons heen verzorgen wij alles voor de productie, van begin tot eind. Wij vinden dat alles van kwaliteit aandacht nodig heeft en nemen dan ook graag de tijd om gezamenlijk het doel van het verhaal uit te werken. Onze visie? Verandering komt tot stand door herkenning en erkenning, dus richten wij ons op het maken van films met impact. Dit deden wij onder andere al voor Renewi, Dexis Arbeid, Mattone, Agile Testers en AEVY.

Eens met onze manier van denken? Kom dan vooral eens langs voor een vrijblijvend kopje koffie. 

Het Team

De mensen van Tripple3

Marc_edited.jpg
Marc Eikelenboom

Regisseur | Producent |

Conceptontwikkelaar

Marc@tripple3film.com

20190824_48hour_Carbage_Eventpixels-11_e
Jennifer Eikelenboom

Executive Producer

Jennifer@tripple3film.com

Familie: je kiest er niet voor, maar soms heb je mazzel. Wij in ieder geval wel.

 

Tripple3 bestaat uit twee gedreven filmmakers die het beste uit iedere productie willen halen. Dit doen we door helder en transparant te communiceren met elkaar en de opdrachtgever.

T3F Nieuwsbrief

Krijg als 1e het nieuws

Thanks for submitting!

© 2020 door Tripple3Film Producties

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
bottom of page